

MEETING AGENDA

Thursday, November 16, 2017 | 3:30 - 5:30 PM

Conference Room A, 2nd Floor, Department of Administration, Providence, RI

- 1. Call to Order
- 2. Approval of Meeting Minutes
- 3. Executive Director Report
 - a) General Update
- 4. Chairperson Report (items 1-4: 3:30 3:40pm)
 - a) General Update
 - 1. Public Comment Participation by Council Members

5. Special Topic

a) Rhode Island Infrastructure Bank Presentation (20min, 4:00pm)

The Rhode Island Infrastructure Bank (RIIB) to present to the Council on their use of program dollars and their overall portfolio of financial offerings.

6. National Grid Programs (4:00 - 4:55pm)

a) Presentation on the Cost-Effectiveness Report for the 2018 Annual Plans (10 min, 4:10pm)

The EERMC Consultant Team will present their final cost-effectiveness report for the 2018 Annual Plan.

b) Vote on the Approval of the Cost-Effectiveness Report for the 2018 Annual Plan (5 min, 4:15pm)

The Council will discuss and vote on the approval of the presented cost-effectiveness report and its filing with the PUC.

c) Energy Efficiency Programs: Quarter 3 Report (5 min, 4:20pm)

The EERMC Consultant Team will summarize the oversight process and status of National Grid's 2017 energy efficiency programs for the Council.

d) National Grid: Energy Efficiency Programs Quarter 3 Report (20 min, 4:40pm)

National Grid will present on the current status and achievements of the 2017 energy efficiency programs.

e) National Grid Sustainability Hub (10 min, 4:50pm)

National Grid will present on their newly opened Sustainability Hub.

f) National Grid Customer Site Visits (5 min, 4:55pm)

National Grid will present on a short list of customer sites and a way to connect council members to schedule a visit.

7. Council Business (4:55 - 5:30pm)

a) Vote on Consultant Services proposal selection (10 min, 5:05pm)

The Evaluation Team will present a recommendation to the Council regarding the selection of a consultant. The Council will then vote on the approval of the Evaluation Team's recommendation.

b) Review of EERMC Handbook, Website & Informational One-Pagers (10min, 5:15pm)

The EERMC Consultant Team will review the EERMC Handbook and updated website. OER will review the informational one-pagers that have been created with oversight from the Communications Subgroup.

c) Review of Draft 2018 Budget (10min, 5:25pm)

The Council will discuss and provide feedback to OER on the proposed 2018 EERMC Budget.

d) Review of Draft 2018 Calendar (5min, 5:30pm)

The Council will discuss and provide feedback to OER on the proposed 2018 EERMC meeting calendar.

8. Public Comment

9. Adjournment