

EXECUTIVE COMMITTEE AGENDA

Wednesday, May 9, 2018 | 12:00 - 1:30 PM Cafeteria Conference Room, Ground Floor, Department of Administration, Providence, RI

1. Call to Order

2. Executive Director Report (5 min, 12:00-12:05pm)

3. Legislation Discussion (5-10 min, 12:05-12:15pm)

The Committee will discuss recent, proposed legislation related to Rhode Island's energy efficiency programs.

4. Standards Update Presentation (10 min, 12:15-12:25pm)

The Consultant Team will present redlines and options for updating the Standards and the process for presenting the updates to the Public Utilities Commission.

5. Public Comment (15 min, 12:25-12:40pm)

6. Committee Discussion on the Standards Update (15 min, 12:40-12:55pm)

The Committee will discuss options for updating the Standards and presenting the updates to the Public Utilities Commission.

7. Council Business (35 min, 12:55-1:30pm)

a) Review & vote on EERMC 2018 Annual Report (15 min, 12:55-1:10pm)

The Committee will review a final version of the EERMC's 2018 Annual Report and will vote on its approval.

b) Review Full Council Meeting Topics (5 min, 1:10-1:15pm)

Review topics for full council meeting agendas for the remainder of 2018 and discussion options for special topic presentations.

c) Discuss 2018 Council Member Retreat & Education Efforts (15 min, 1:15-1:30pm)

The Consultant Team to present on the 2018 Council member retreat scheduled for May 17, 2018. The Executive Committee will discuss topics that should be covered at the retreat and other efforts that should be undertaken to education Council members.

8. Adjournment