

EERMC FULL COUNCIL MEETING AGENDA

Thursday, January 17, 2019 | 3:30 - 5:30 PM

Conference Room B, 2nd Floor, Department of Administration, Providence, RI

- 1. Call to Order
- 2. Approval of Council Meeting Minutes
- 3. Executive Director Report
 - a) General Update
- 4. Chairperson Report (items 1-4: 10 mins, 3:30 3:40pm)
 - a) General Update
- 5. Energy Efficiency Program Oversight (45 min, 3:40 4:25 pm)
 - a) Update on Public Utility Commission (PUC) Rulings (15 min, 3:40 3:55pm)
 - The EERMC's Consultant Team will give the Council an update on the PUC's rulings on the 2019 Energy Efficiency (EE) and System Reliability Procurement (SRP) Plans.
 - b) Consultant-Team Quarter 1 Update (15 min, 3:55 4:10pm)
 - The EERMC's Consultant Team will present to the Council an update on the major tasks expected to be started and/or completed in Quarter 1 of 2019.
 - c) National Grid: Preliminary 2018 Results & 2019 Priorities (15 min, 4:10 4:25pm)
 - National Grid will present to the Council an update on preliminary 2018 program results and will discuss priorities for the 2019 energy efficiency programs.
- 6. Public Comment (Approx. 10 mins, 4:25-4:35pm)
 - a) Public Comment (10 min, 4:25-4:35pm)
 - Three (3) minute limit per person and/or affiliation.
- 7. Council Business (55 min, 4:35 5:30 pm)
 - a) Council Review of Final 2018 EERMC Budget (5 min, 4:35-4:40pm)
 - The Council will review and discuss how dollars were spent in 2018.
 - b) Council Review, Discussion, & Vote on EERMC 2019 Budget (15 min, 4:40-4:55pm)
 - The Council will discuss and vote on the 2019 EERMC budget compiled by the Office of Energy Resources and reviewed at last month's meeting.
 - c) Review, Discussion & Vote on Draft Public Education Fund Allocations (10 min, 5:05-5:15pm)
 - The Communications subgroup will present their recommendations for using Public Education Funds in 2019 including a recommendation to sponsor the 2019 Energy Expo. The

Council will then discuss and vote on the recommendations (may be divided into multiple votes).

d) Discussion Potential Policy Recommendations for the 2019 Annual Council Report to the General Assembly (15 min, 5:15-5:30pm)

The Council will brainstorm and discuss policy recommendations to be included in the Council's annual report to the General Assembly.

8. Adjournment