

EERMC FULL COUNCIL MEETING AGENDA

Thursday, April 18, 2019 | 3:30 - 5:30 PM

Conference Room A, 2nd Floor, Department of Administration, Providence, RI

- 1. Call to Order
- 2. Approval of Council Meeting Minutes
- 3. Executive Director Report
 - a) General Update
- 4. Chairperson Report (items 1-4: 10 mins, 3:30 3:40pm)
 - a) General Update
- 5. Program Oversight (45 min, 3:40 4:25 pm)
 - a) Update on the Energy Efficiency (EE) Technical Working Group and the System Reliability Procurement (SRP) Technical Working Group meetings (15 min, 3:40 3:55pm)
 - The Council's Consultant team will summarize the outcomes of 2019 EE Technical Working Group and SRP Technical Working Group meetings for the Council and public.
 - b) Discussion on Council Priorities for the 2020 Energy Efficiency & System Reliability Procurement Plans (15 min, 3:55 4:10pm)
 - The Council with assistance from the Council's Consultant Team will discuss possible Council priorities for the 2020 Energy Efficiency and System Reliability Procurement Plans.
 - c) Public Comment on Council Priorities (~5-10 min, 4:10-4:20pm)
 - Three (3) minute limit per person and/or affiliation.
 - d) Vote on Council Priorities for the 2020 Energy Efficiency (EE) & System Reliability Procurement (SRP) Plans (5 min, 4:20 4:25pm)
 - If possible (based on quorum restrictions), the Council will vote on finalizing Council 2020 EE and SRP priorities via resolution.
- 6. Special Topics (35 min, 4:25 5:00 pm)
 - a) Presentation on 2019 Sense & Smart Lighting Pilots (20 min, 4:25-4:45pm)
 National Grid will present on key energy efficiency program pilots occurring in 2019.
 - b) Presentation on Energy Efficiency Efforts by Pascoag Utility District (15 min, 4:45-5:00pm)

 The Office of Energy Resources will present on the energy efficiency efforts being taken and supported by Pascoag Utility District in 2019.
- 7. Council Business (25 min, 5:00 5:25 pm)
 - a) Review of 2019 Annual Council Report to the General Assembly (15 min, 5:00-5:15pm)

The Council's Consultant Team will present the latest version of the Council's 2019 Annual Report to the General Assembly. The Council will discuss the latest version and provide feedback to the Consultant Team.

b) Potential Study Update (5 min, 5:15-5:20pm)

The Council's Consultant Team will provide a brief update on the status of the Potential Study.

c) Council Quarter 1 Budget Update (5 min, 5:20-5:25pm)

The Council will review their Quarter 1 Budget report.

8. Public Comment on All Other Topics

9. Adjournment