

## EERMC FULL COUNCIL MEETING AGENDA

Thursday, June 20, 2019 | 3:30 - 5:30 PM

Conference Room A, 2nd Floor, Department of Administration, Providence, RI

- 1. Call to Order
- 2. Chairperson Report (5 min, 3:30 3:35 pm)
  - a) General Update
- 3. Program Oversight (70 min, 3:35 4:45 pm)
  - a) Presentation: Year-End Report on 2018 Programs (10 min, 3:35 3:45pm)
    - National Grid and the Council's Consultant Team will present the final results of the Year-End Report for the 2018 Energy Efficiency Programs.
  - b) Overview of 2020 Annual Plan Development & Review Process (5 min, 3:45 3:50pm)
    - The Council's Consultant Team will provide an overview of the development and review process for the 2020 Annual Energy Efficiency and System Reliability Procurement Plans.
  - c) National Grid Presentation on Customer Feedback & Analysis (15 min, 3:50 4:05pm)
    - National Grid will present to the Council on how customer feedback is collected and how customer needs are used by the company to improve programs and services.
  - d) National Grid Presentation on the 2020 Energy Efficiency Plan Outline Memorandum (15 min, 4:05 4::20pm)
    - National Grid will present to the Council the Company's 2020 Energy Efficiency Plan Outline Memorandum. This memo provides a high-level summary of the 2020 EE Plan that National Grid will be drafting in the coming months.
  - e) Consultant Team & Council: Comments & Discussion on the 2020 Energy Efficiency Plan Outline Memorandum (10 min, 4:20 4:30pm)
    - The Council's Consultant Team will provide comments and highlight "hot-topic" items for the 2020 Energy Efficiency Plan. The Council will then discuss the Plan Outline Memorandum and provide feedback to National Grid.
  - f) National Grid Presentation on System Reliability Procurement (15 min, 4:30 4:45pm)
    - National Grid will present to the Council on the Company's 2019 System Reliability Procurement efforts and provide an overview of the first draft 2020 System Reliability Procurement Plan. The Council will then discuss and provide feedback.
- 4. Special Topics (20 min, 4:45 5:05 pm)
  - a) Presentation on Income Eligible Energy Efficiency Programs (15 min, 4:35-4:50pm)

National Grid will present on the Income Eligible Energy Efficiency Programs including information on the Income Eligible Program Process Evaluation occurring in 2019. The Council will then discuss.

b) Updated on the Eligibility Changes Made for the Small Business Program (5 min, 5:00-5:05pm)

National Grid will provide an oral update accompanied by a written memo on how the eligibility changes to the 2019 Small Business Program have affected the program thus far.

## 5. Council Business (5 min, 5:05 – 5:10 pm)

a) Discussion on the Council's 2019 Annual Report to the General Assembly (5 min, 5:05-5:10pm)

The Council's Consultant Team will walk the Council through the final version of the 2019
Annual Report to the General Assembly. The Council will then discuss finalizing the Report and submitting it to the General Assembly. A vote will occur at a later date.

## 6. Public Comment

## 7. Adjournment