

# **EXECUTIVE COMMITTEE AGENDA**

## Thursday, March 25, 2021 | 3:00 - 4:00 PM

In light of the unprecedented health crisis around us, the EERMC is heeding the advice of the Governor and public health officials by moving this meeting to telephone/online.

All members of the public are welcome to join utilizing the information below and opportunities for public comment will be made available as normal course.

Thank you for your patience and understanding. We wish you good health during these trying times.

If communication assistance (readers/interpreters/captioners) is needed, or any other accommodation to ensure equal participation, please call the Rhode Island Office of Energy Resources at 401-574-9100 at least three (3) business days prior to the hearing so arrangements can be made to provide such assistance.

Please click this URL to join. https://us02web.zoom.us/j/87824961515

### Or join by phone: Dial +1-646-558-8656 or 877-853-5247 (Toll Free) Webinar ID: 878 2496 1515

Other phone numbers, including international options are available here: <u>https://us02web.zoom.us/u/kd0ArFTZ2Z</u>

### 1. Call to Order

### 2. Executive Director Report (5 min, 3:00 - 3:05pm)

- 3. Council Business (45 min 3:05 3:50)
  - a) Review Council Member Performance, Attendance, and Codes of Conduct (5 min, 3:05-3:10pm)

Review the attendance and participation of all council members with respect to the requirements in the By-laws.

b) Review Council By-Laws (5 min, 3:10-3:15pm)

Review the current Council By-Laws and determine if any recommendations for changes should be presented to the full council.

c) Discuss 2021 Council Meetings, Deliverables, & Council Member Education Efforts (20 min, 3:15-3:35pm)

The Executive Committee will discuss topics that should be covered at the retreat and other efforts that should be undertaken to education Council members. The prioritization and inclusion of special topic presentations during full council meetings will also be discussed, as well as overall agenda structure, materials, and timing.

d) Discuss Potential Policy Recommendations for Annual Report (10 min, 3:35-3:45pm)

The Committee will discuss the updated potential policy recommendations for the 2021 EERMC Annual Report, which is due to the General Assembly in April.

e) Discuss frequency of Executive Committee Meetings (5 min, 3:45-3:50pm)

Discuss how Executive Committee meetings will be scheduled going forward and how the meeting minutes from this meeting will be approved.

#### 4. Public Comment

5. Adjournment