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Question and Response:  
  

1. Section 3.4 (Scoring) notes that a bid alternate price must be included in the cost 
proposal. Based on our reading of the RFP, it appears there is no bid alternate task 
included in the scope of work. If possible, I want to confirm that this is correct and that a 
bid alternative price is not required with the RFP submission. 

  
A bid alternate price is not required with the RFP submission. The RFP was amended to remove 

the bid alternate price from the list of submission requirements in section 3.4. 


