

EERMC FULL COUNCIL MEETING AGENDA

Thursday, January 19, 2023 Full Council Meeting | 3:00 - 5:00 PM

Department of Administration Cafeteria Conference Room, Providence, RI 02908 This meeting will also have an option for members of the public to join remotely:

via Zoom: https://us02web.zoom.us/j/85010806597 or by phone: 888-788-0099 Meeting ID: 850 1080 6597

- 1. Call to Order
- 2. Chair Report
- 3. Executive Director Report
- 4. Meeting Minutes December 15, 2022
- 5. Program Oversight (40 Min, 3:10 3:50 p.m.)
 - a. Regulatory Updates on the 2023 Energy Efficiency Plan Docket Proceedings (20 min, 3:10 – 3:30 p.m.) The Council's Consultant Team and Phode Island Energy will share underes on the

The Council's Consultant Team and Rhode Island Energy will share updates on the regulatory process and plan updates for the 2023 Energy Efficiency Plan.

b. Discussion of the Council's Priorities for the 2024-2026 Three-Year and 2024 Annual Plans (20 min, 3:30 – 3:50 p.m.)
 The Council's Consultant Team will lead a discussion of the Council's priorities for energy efficiency programming and planning for the next three-year plan and annual plan, with time for Council discussion to further refine the priorities.

6. Council Business (45 Min, 3:50 – 4:35 p.m.)

- a. Update on the Market Potential Study Data Refresh Process (10 min, 3:50 4:00 p.m.) The Council's Consultant Team will share updates on the market potential study data refresh.
- *B.* Review of the 2023 Council Budget and Potential Vote for Reallocation Adjustments (15 min, 4:00 4:15 p.m.)
 The Council will review the Council budget for 2023 and have the option to vote on reallocation adjustments.
- *c.* Council Branding and Communications Proposal Recommendation and Vote (10 min, 4:15 – 4:25 p.m.)
 The Technical Paview Committee and the Office of Energy Recourses will share the

The Technical Review Committee and the Office of Energy Resources will share the results of the scoring for the Council's branding and communications services and

the Committee's recommendation for next steps. The Council will discuss and vote on next steps for this initiative.

d. Finalize Timeline and Potential Discussion Topics for 2023 (10 min, 4:25 – 4:35 p.m.) The Council's Consultant Team will lead a discussion regarding the Council's meeting schedule and topics of relevance for 2023. There will be time for Council discussion to help identify topic priorities.

7. Special Topics (15 min, 4:35 - 4:50 p.m.)

a. Office of Energy Resources Presentation on Federal Funding (15 min, 4:35 – 4:50 p.m.) Staff from the Office of Energy Resources will present on the federal energy funding opportunities that the State is planning to pursue. There will be time for Council Members to share initial thoughts and feedback on the opportunities.

8. Public Comment

9. Adjournment