

## EERMC FULL COUNCIL MEETING AGENDA

## Thursday, January 25, 2024 Full Council Meeting | 3:00 - 5:00 PM

Department of Administration Conference Room 2B, Providence, RI 02908 This meeting will also have an option for members of the public to join remotely:

via Zoom: <u>https://us02web.zoom.us/j/86110171642</u> or by phone: 888-788-0099 Meeting ID: 861 1017 1642

- 1. Call to Order
- 2. Chair Report
- 3. Executive Director Report
- 4. Meeting Minutes December 21, 2023
- 5. Public Comment
- 6. Program Oversight (50 Minutes, 3:10 4:00 p.m.)
  - a. Presentation and Potential Vote on Rhode Island Energy's 2024 System Reliability Procurement Investment Proposal for the Electric Demand Response Program (15 min, 3:10 – 3:25 p.m.)

Rhode Island Energy will present on the Company's System Reliability Procurement investment plan proposal. The Council will have the option to vote on its approval of the plan.

- b. Consultant Team Review of Data Snapshot (15 min, 3:25 3:40 p.m.) The Consultant Team will describe the new Data Snapshot resource and how they intend to use it in 2024. There will be time for Council questions and discussion.
- *c.* Discussion of Council Priorities for the 2025 Program Year (20 min, 3:40 4:00 p.m.) The Council's Consultant Team will lead a discussion on the Council's programmatic priorities for the 2025 energy efficiency program year.

## 7. Council Business (50 Minutes, 4:00 – 4:50 p.m.)

a. Review and Potential Vote to Reallocate Funds in the Council's 2024 Budget (15 min, 4:00 – 4:15 p.m.)

The Council will review their proposed allocations for calendar-year 2024 and will have the option to vote to reallocate funds based on their funding allocation for the year.

- *b.* Review and Potential Vote on the Consultant Team's 2024 Draft Scope of Work (15 min, 4:15 4:30 p.m.)
  The Council's Consultant Team will present their draft scope of work for 2024. The Council will have the option to vote to approve the 2024 scope of work.
- c. Discussion and Vote to Execute Contract Extension with the URI Cooperative Extension for Public Forum and Lecture Series Services (5 min, 4:30 – 4:35 p.m.) The Council will discuss and vote on extending services for the Public Forum and Lecture Series for 2024.
- d. Discussion and Potential Vote on the Council Meeting Calendar for 2024 and a Preview of Possible Discussion Topics (15 min, 4:35 4:50 p.m.)
   The Council's Consultant Team will lead a discussion regarding the Council's meeting schedule and topics of relevance for 2024. There will be time for Council discussion to help identify topic priorities. The Council may vote to finalize the Council meeting calendar for 2024.

## 8. Adjournment