## AGENDA

## **FULL COUNCIL MEETING**

Monday, April 29, 2024 | 1:00 - 4:00 PM

President's Dining Room, Donovan Dining Center Rhode Island College, 600 Mt. Pleasant Ave, Providence, RI 02908

Members of the public may join via Zoom: or by Phone:



## **PROPOSED AGENDA**

12:45 – 1:00 PM		15 min	Arrival, Refreshments & Welcome
1:00 – 1:15 PM		15 min	Introductions & Icebreaker
1:15 – 2:10 PM		55 min	Future of Gas Update
	1:15 – 1:30 PM	15 min	- Stakeholder Committee Update from Consultant Team
	1:30 – 2:10 PM	40 min	- Discussion Facilitated by Consultant Team
2:10 – 2:25 PM		15 min	Break & Refreshments
2:25 – 3:10 PM		45 min	EE & Climate Public Awareness Campaign
	2:25 – 2:30 PM	5 min	- Discussion Framing by Consultant Team
	2:30 – 3:10 PM	40 min	- Discussion Facilitated by Consultant Team
3:10 – 3:55 PM		45 min	Councilor Roundtable: How Do You Interact with EE Programs?
	3:10 – 3:20 PM	10 min	- Sharing from Council Vice Chair Peter Gill Case
	3:20 – 3:55 PM	35 min	- Open Discussion Facilitated by Vice Chair Peter Gill Case
3:55 – 4:00 PM		5 min	Public Comment

## **OBJECTIVES**

- •
- •
- •